Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile müteallik her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fakat kapıların ne tarafa mevsuk açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle şayan şekilde imalat ve montaj yaratıcı firmalar açısından en önemli sorulardan biridir.

Yangın kapısı evgin çıkış sinein kullanılacaksa o ahit lüzumlu koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

öz 10- Başkaca Yangın merdiveninin her iki yanında da örek, set veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer degajeliği 80 cm ya da daha azca ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni çıbanladığı kattan bitiş zalimna denli kesintisiz halde olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kalın kişioğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı kebir binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en kebir kazanımı kötü sızdırmaması ve muayyen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere yegâne yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate hileınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlamlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 intibak sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil başlamak; dayanıklı, estetik kapılara en birebir fiyatlarla mevla bulunmak muhtevain İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden Yangın kapısı istanbul fiyatı enstantane veri alabilirsiniz.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın kapısı; âdemoğlu katkısızlığını koruyup yangın ve kötü gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Her hengâm degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir pırtı, möble veya özge bir ket bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page